Det blir lite hus på hus liksom

Det här är ett av mina favorithus i hela världen. Det finns uppe på ett annat hus i mitt kvarter. Jag vet inte varför man byggde så, om det var på grund av trångboddhet eller nåt annat. Detta lilla gula takhuset snyltar på skorstenen från huset under. Igår hade ett gäng fåglar valt det som konferenstak.


K


Kommentarer
Postat av: Moa - En magisk purt til en anan värd

Fantastiskt fint!



Ingen fara, jag vet hur det är. Har lyckats vara både matt och stressad den sista tiden. Har lite dåligt samvete för att jag inte kommit iväg och hälsat på men kanske kan jag hinna en sväng i januari. Ska hur som helst bli kul när du kommer tillbaka, du är saknad här med!

2009-11-08 @ 19:28:56
URL: http://www.moa-fatamorgana.blogspot.com
Postat av: Erik Berglund

Hej kompis! jag ser och håller med dig, det ser verkligen ut som att det lilla huset inte är byggt samtidigt som det stora, alltså tillbyggt senare, och huset är galet gulligt måste man säga. Frågan är bara hur stor del av huset som är beboeligt, jamenar trapphuset måste ta upp en stor del..



Annars har jag rolig info till dig, gissa vem som slutligen genomfört sin socionomutbildning och jobbar som behandlingsassistent hos oss? (vi hade ju en speciell klass så du får två gissningar..)

2009-11-09 @ 13:30:26
Postat av: Kristina

Erik! Så trevligt att höra från dig! Så du är behandlingsassistent nu? Jag satsar allt på Bronkan!

2009-11-09 @ 18:37:28
Postat av: Erik

Ok nu blev jag lite osäker, ärligt talat ringer det inte några klockor när du säger Bronkan....

Ack mitt minne.. Men iaf börjar namnet på F och slutar på redrik. Var väl inte den du menade eller?



Nej jag har jobbat som beh-ass, men är soc-sekr nu med flyktingbarnen, och som du märker i (svenska) tidningarna så är det fullt upp för oss

2009-11-11 @ 21:00:03
Postat av: Kristina

Japp, det var honom jag menade, han gav sig själv det smeknamnet efter sin bronkit. Ja, hoppas det löser sig med alla barnen, fy på Vellinge!

2009-11-12 @ 09:53:25
Postat av: saroja

vilket underbart hus!

2009-11-17 @ 04:18:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0